Anmeldelse Musik Pop

Scharling – interessant og introvert

Anna Scharling: ‘Anna Scharling’ (EP)

Ligeså sort/hvid som EP’ens cover fremtoner, med svage antydninger af håbets grønne nuancer på bagsiden, ligeså introverte og eftertænksomme forekommer de fem forskellige sange som den danske singer/songwriter Anna Scharling præsenterer os for.

Fællesmængden for de fem kompositioner er folk/pop med hang til en keltisk tone med lige dele længsel og melankoli i højsædet. Anna Scharling er definitivt sig selv, men er stærkt inspireret af sangerinder som Kate Bush, Tori Amos, Sarah Mclachlan, Fiona Apple og Beverley Craven.

I et andet miks er jeg sikker på at et nummer som ‘Meant To Be’ ville kunne vinde vigtig radio AirPlay. En sjov, krøllet popsang med et knockout omkvæd. Den afrundende ‘Grandpa’s Dog Died’ er af samme uimodståeligt skæve kaliber og en personlig favorit. Lyt med i Spotify: https://open.spotify.com/track/2Bu2DSZPxphp4eJai5zqe5

Singer/songwriter markedet er stort og det er svært at komme ind og manifestere sig. Anna Scharling er i samme liga som Randi Laubek men har brug for det sidste puf i form af promotion, presse og produktion for at komme ud over stepperne.

Sangskrivningen fejler ingenting. Det er kun et spørgsmål om at blive set, hørt og opdaget af et bredere publikum.

Håber den kommende komplette cd ‘From Hope’ fanger flertallets interesse.

3 Stars (3 / 5)