Unge kunstnere, du bør holde øje med

Enten har de udgivet singler, ep’er eller albums, eller også er der releases på vej fra disse unge kunstnere, som vi har udvalgt til dig. Hold øje med dem her i 2021 og få mange gode oplevelser, når de folder sig ud på deres nye udgivelser.

Identitet og køn

Identitet og kon - Unge kunstnere, du bør holde øje med

Noget, som fylder i de unges musik, er identitet og køn, som jo er et af tidens store emner. Blandt andet har det lille band Reveal Party udgivet sange, der kredser om dette emne. I spidsen for bandet står forsangeren Emily Holm Nyhuus, som er transkønnet og dermed repræsenterer en gruppe, der indtil nu ikke har været ret synlig på den danske musikscene, og som nyder stigende bevågenhed både politisk og i den almindelige offentlighed.

Olivver er en kunstner, der bliver udråbt som en af tidens helt store hip hop talenter, og han har blandt andet sine rødder i den soundcloud-rap, som var oppe på beatet i USA for nogle år siden. Han er kendt for at bruge autotone og lave svævende, sublime melodier, og der er store forventninger til hans album, der er på trapperne, og hvor han forventes at fjerne sig endnu mere fra den traditionelle rap, som er hans musikalske tråd tilbage i tiden.

Den dansk-kinesiske sanger Helena Gao tager afsæt i, hvad der beskæftiger rigtig mange unge mennesker i disse år: Brugen af de sociale medier og det at stalke andres profiler, når man enten er ulykkeligt forelsket eller har et horn i siden på én eller andet. Hendes stil er et mix af afslappet singer-songwriter, pop og folk.

God fornøjelse med at lytte til disse unge kunstnere, og gå på opdagelse i den spændende verden af upcoming kunstnere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *