Statisk er super dynamisk

En af landets hurtigst opstigende grupper er den lille duo Statisk, som kan karakteriseres som alt andet end statisk. Tværtimod er der masser af dynamik i de to unge musikere Mathias Ranch Skov og August Kulmann, som synger om alt det særlige og besværlige ved at være ung, og om hvordan det er også at gøre sig nogle hårde erfaringer.

Hvis ellers verden er nogenlunde normal til den tid, giver bandet Statisk koncert i Lille Vega på Enghavevej i København til december, og her vil der med garanti blive lejlighed til at høre eller genhøre nogle af gruppens store hits fra deres single ‘Højhus’. Den kørte som et mere eller mindre fast indslag på P3 i store dele af 2020.

Tempo og tanker

Tempo og tanker - Statisk er super dynamisk

Statisk er kendetegnet ved musik med masser af tempo, men også med et tonesprog og tekster, der giver tanker og undren. Ud over ‘Højhus’ har Statisk også udgivet ‘Sprængstof’, en titel der også siger ganske meget om indholdet.

Har du lyst til at høre gruppen ved deres koncert den 4. december, så kan du finde masser af lækkert koncerttøj med en ASOS rabatkode, og det gælder uanset om du er mand eller kvinde eller identificerer dig som noget tredje.

Der er dansemusik gemt i de to unge musikere, men de har dybde og eftertænksomhed i deres tekster og melodier. Selv siger de, at musikken skal være med til, at folk holder fast i deres værdier og deres egen kerne og ikke lader sig styre af alt muligt udenom. Statisks musik er en fantastisk blanding af rytme, klang og gode tekster, så du vil sikkert blive betaget af deres musik, som så mange andre er blevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *