Navne i 2021

Den danske musikscene er fyldt med talentfulde, unge mennesker, som har noget på hjerte og brænder for at få det formidlet gennem deres musik og tekster. På trods af nedlukning og aflyste festivaller sprudler det danske musikliv af pulserende rytmer. Hvem står bag dem i 2021, og hvem skal vi holde øje med i den kommende tid? Her giver vi nogle eksempler på nye musiknavne, som du nok vil kommende til at høre mere til i de næste år.

Stadig ret ukendte – men på vej op

Stadig ret ukendte men på vej op - Navne i 2021Vores udvalg af unge kunstnere omfatter en liste, som rummer dygtige musikere, der indtil nu kun har udgivet få singler eller albums. mens du lytter, kan du jo nyde en kop kaffe, som du har brygget efter at have fundet en super espressomaskine i en espressomaskine test, hvor du kan finde netop den, der matcher dine behov.

Astrid Cordes er en ung kvindelig musiker, som har sine rødder i duoen Shy Shy Shy, som dyrkede indiepop-stilen. Hun har udgivet tre singler, den seneste her i 2021. Hendes musik sprudler af energi og inciterende rytmer, men afspejler også den desperation og forvirring, som man tit føler i sine unge år.

Et andet navn er Christian Haase, der sammen med kollegaen Lasse Sonne har været en del af et projekt under navnet Vi Leger Musik. Han er fascineret af Grønland og har i sit album Grønland netop søgt inspiration her. Resultatet er blid, stemningsfuld musik.

Bag navnet Guldimund gemmer sig Asger Nordtorp Pedersen, og han kom i februar i år med albummet Dem, Vi Plejede At Være, som beskæftiger sig med parforhold, tab og brud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *