Mørkeblødt afspejler ungdommens livskriser

August Otto Sandfær er den unge musiker bag ‘Mørkeblødt’, som er et meget følelsesfuldt musikalsk univers. Han fokuserer ikke mindst på de kriser, som vi alle går igennem i løbet af livet og som kan føles særligt kraftige, når man er omkring de 25 og oplever den første virkelige krise i sit liv – også kendt som kvart århundrede krisen.

Den unge musiker arbejder dansksproget og lægger stor vægt på den lyriske side af tilværelsen. Det afspejler sig i hans musik, som er blød, mild og sanselig.

En almindelig fyr

En almindelig fyr - Mørkeblødt afspejler ungdommens livskriser

August Otto Sandfær betegner sig selv som en helt almindelig fyr, en middelklassedreng med middelklasseproblemer. Men bag middelklasseproblemerne gemmer sig et følelsesfyldt univers, som afspejler det tankemylder, som man tit har i den alder.

Det er en stor satsning at ville leve af sin musik på den måde, som August Otto Sandfær forsøger. Har du selv drømme om at gå i den retning, kan det måske i en periode være nødvendigt med nogen ekstern finansiering. Den kan du få med et quicklån, som hurtigt kan give dig penge på bankkontoen.

Den unge musiker har indtil nu blandt andet udgivet singlen ‘Tænker på dig’ og i maj måned udkommer en EP med titlen ‘Lyst Mærke, Rar Uro’. August Otto Sandfær har som sin ambition, at den kakofoni og forvirring som præger mange unge mennesker skal videreformidles gennem hans egne tanker, lyrik og musik.

At han kalder sit univers for mørkeblødt hentyder til, at han gerne vil formidle sin kunst som hvad han selv beskriver er et lyst mørke og en rar uro, noget der fløjlsblødt kan smyge sig omkring tilhøreren, så man bliver fanget ind i hans følsomme univers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *