Få de seneste nyheder om musik og musikere

Få de seneste nyheder om musik og musikere - Få de seneste nyheder om musik og musikere

Her hos Martin Loft sætter vi fokus på det, der rører sig på den nye, danske musikscene. Vil du have de seneste opdateringer om upcoming kunstnere, trends inden for den nye musik, nye albums og releases – ja, så opfordrer vi dig til at tilmelde dig vores nyhedsbreve og nyhedsmails, som vi udsender med jævne mellemrum.

Tegn et abonnement hos os på updates og vær sikker på, at du bliver orienteret om alt det spændende, der rører sig på tidens musikscene.

Temaer og trends

Den nye musik og de unge kunstnere afspejler den tid, de er rundet af. Følg med i tidens temaer og de nye trends inden for kultur og samfundsliv ved at modtage vores nyhedsbreve og nyhedsmails. Trods coronaens nedlukningshærgen er der et blomstrende liv bag scenen, og snart vil det igen blomstre på scenen. Vil du vide, hvad der sker og bliver planlagt, ja så er vores mails din kilde til den nyeste og opdaterede viden.

Nogle af de emner, som den nye musik og dens udøvere beskæftiger sig med, hænger sammen med, hvad der rører sig i tiden. Transkønnethed, SoMe og andre aktuelle temaer er sammen med de evigtgrønne emner som kærlighed og spleen over tilværelsens vanskeligheder det, der fylder.

Vil du følge med i, hvad der sker, og hvilke veje, den moderne musik følger, når den udvikler sig inden for genrer som hiphop, rap, soul og singer-songwriting, ja så er vores nyhedsmails den bedste kilde for dig.

Tilmeld dig for løbende at få det nyeste om ny musik her hos martinloft.dk